lvda - advocatenkantoor LVDA Advocatenkantoor
Koning Albertstraat 24, bus 1, 8500 Kortrijk
Tel : 056 / 22 07 61 - Fax : 056 / 21 70 03 - KBO / BTW n° : 0877 511 389
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klantenbeheer en insolventierecht
 

Elke onderneming heeft graag veel en/of grote klanten. Liefst hebben we uiteraard allemaal klanten die (correct) betalen want anders heeft ondernemen weinig zin of is het een kort leven beschoren.

Ons kantoor is er op georganiseerd om efficiënt en kordaat waar nodig uw klantenbeheer waar te nemen. Wij stellen u als vaste klant kostenloos een model van goede bestelbonnen, factuurvoorwaarden, ingebrekestellingen en andere handige instrumenten voor klantenbeheer, ter beschikking. U beslist uiteraard zelf wanneer u een ‘slechte betaler’ aan ons doorgeeft. In onderling overleg bespreken we de manier waarop deze moet aangepakt worden.

Wij hebben cliënten die wekelijks via mail hun wanbetalers doorgeven met verzoek om ze aan te manen en nadien zo nodig te dagvaarden. Andere cliënten verkiezen dat we maandelijks bij hen op bezoek gaan om de wanbetalers te overlopen en dan de incassowijze te bespreken.

Goede factuurvoorwaarden kunnen er bovendien voor zorgen dat het innen van uw vorderingen u netto niets kost. Neem gerust contact met Rik DEVLOO, Sofie VANDEN BULCKE, Karien LOONTJENS of Edith PATTYN.

Aanverwante advocaten

 

 
  2022 © LVDA Advocatenkantoor